Parkmanagement

Wij verzorgen niet alleen de standaard beheertaken zoals o.a. openbaar groen en de beveiliging etc, maar ons parkmanagement is ook geënt op waardebehoud en waardeverhoging van het vastgoed. Dit vergt van ons parkmanagement dat wij mee denken in de ontwikkeling van het gebied en de omgeving, bereikbaarheid, veiligheid, beleving en duurzaamheid. Wij vinden het belangrijk om een bedrijvenpark zo goed mogelijk te managen om zo het maximale resultaat te behalen voor de eigenaren en gebruikers. Een goede verstandhouding met overheden is daarbij van belang.

Naast een strakke bedrijfsvoering is vakkennis benodigd om het gebied optimaal in conditie te houden. Ons team heeft jaren lange ervaring op het gebied van vastgoed management en bestaat dan ook uit gepassioneerde specialisten uit de vastgoed- en facilitybranche. Zij zorgen er voor dat er kwalitatieve leveranciers worden gecontracteerd om de benodigde taken te kunnen uitvoeren binnen het gestelde budget.

Samen met de leden werken wij aan een veilige, sociale en bewuste werkomgeving op de bedrijvenparken.

Verhuurbaarheid en gebruikerscomfort zijn voor ons de criteria waar elke actie aan getoetst wordt die in opdracht van de (gezamenlijke) eigenaren wordt uitgevoerd. Openbaar groen, beveiliging, bewegwijzering, collectieve inkoop, marketing, bereikbaarheid, beleving etc. Echt alles wordt daar aan getoetst door ons team.

Want de verhuurbaarheid is cruciaal voor het rendement van het vastgoed op het bedrijvenpark. Ervaring leert ons dat ook minder gewilde of niet voor de hand liggende locaties goed verhuurbaar zijn als een juist afgestemd dienstenpakket wordt aangeboden. Dit pakket kan van onschatbare waarde zijn en veel individuele kosten verlagen of zelfs voorkomen.

Wenst u meer informatie te ontvangen over het parkmanagement door IVM? Vult u dan gerust ons contactformulier in, wij lichten u graag onze gedachten en werkwijze toe tijdens een heerlijke kop koffie op kantoor.