VVE beheer

Of het nu gaat om het beheer van een bestaande vereniging van eigenaren (VvE), een VvE met onder splitsingen of het opzetten van een nieuwe VvE, onze specialisten helpen u graag verder.

U herkent het vast wel.. Het vinden van de juiste deskundige en betrokken bestuursleden, die veelal op vrijwillige basis werken, is erg lastig. Door onze ruime ervaring met VvE's kunnen wij op verschillende vlakken ontlasten en bijsturen waar nodig zodat u optimaal gebruik kunt maken van uw eigen kostbare tijd. Ons team ondersteunt en adviseert het bestuur en de leden graag om samen uw VvE succesvol te maken.

Wij vinden het inspirerend om te zien wat er samen met een betrokken vereniging van eigenaren allemaal gerealiseerd kan worden. Transparantie, elkaar ontmoeten en samen creëren.

Een transparante communicatie naar de VvE leden over hun belangen, dit is wat ons betreft cruciaal en houden wij helemaal open. Dit bestaat o.a. uit overzichtelijke statuten en reglementen, een duidelijke administratie, een goede planning en het nauwkeurig vastlegging van besluiten. Een overzichtelijke begroting voor de korte en lange termijn hoort hier ook bij, dat maakt eventuele verhuur c.q. (deel)verkoop een stuk transparanter voor iedereen. 

Mocht u meer informatie willen ontvangen over ons VvE beheer dan kunt u ons contactformulier invullen en zullen wij contact opnemen voor een afspraak en verdere uitleg.